Klima

Klima

I Coop mener vi, at klimaet er noget, alle har et ansvar for at tage hånd om. Vi gør hvad vi kan, især ved at give information om indkøbsvaner, der kan skåne klimaet.

I Coop påtager vi os vores del af ansvaret for at løse klimaudfordringerne, og vi har fokus på, hvordan vi kan drive vores virksomhed med større energibesparelser – både i nuværende og kommende butikker.

Coop vil være den mest ansvarlige dagligvarevirksomhed i Danmark, og en forudsætning for det er, at vi prioriterer klimaet som et arbejdsområde.

Vi arbejder også på at hjælpe dig med at reducere klimabelastningen, når du køber dagligvarer i vores butikker. Det gør vi ved at give mere information og viden om sammenhængen mellem dagligvarer og klimabelastning, så det bliver nemmere at se, hvilke typer af varer, der belaster klimaet mindst.

Klimavenlige varer

I Coop vil vi gerne pege på det gode klimavalg – det, der belaster klimaet mindst muligt. Vi kan ikke undgå at forbruge, så det er vigtigt at være bevidst om, hvordan vi reducerer belastningen.

Læs mere om klimavenlige varer

Produktion og transport

Stort forbrug og lang transport belaster klimaet, ikke mindst ved CO2-udledning. Men hvor meget, hvordan, og hvor skal man sætte ind, hvis man vil reducere belastningen?

Læs mere om produktion, transport og klimabelastning

10 klimaråd

Coop vil gerne pege på det klimavenlige alternativ. Vi har samlet vores anbefalinger til, hvordan man kan leve klimarigtigt, i 10 gode råd.

Læs Coops 10 klimaråd