Velgørenhed

Velgørenhed, der giver værdi.

I Coop har vi en tradition for samarbejde med velgørenhedsorganisationer – en tradition, der peger helt tilbage til forretningens spæde start. Coop har gennem årene samarbejdet med en lang række organisationer, lige fra de små lokale til de store internationale. I 2007 indførte vi, som de første Velgørenhedsknappen på alle pantautomaterne i vores butikker, og siden har Velgørenhedsknappen været et af de faste indsamlingsinitiativer i butikkerne.

Vi opererer i øjeblikket med tre strategiske samarbejder i Coop. Røde Kors i Kvickly, SuperBrugsen og Dagli´- og LokalBrugsen. Dyrenes Beskyttelse i Irma og Hus Forbi i Fakta.

Velgørenhedsknappen – Gi’ én
I Coop bliver der trykket på pantknappen 350.000 gange om ugen, og butikkerne modtager over 500 millioner tomme flasker og dåser om året. Hvis alle, der besøger pantautomaten, giver bare én enkelt flaske til velgørenhed, kan vi hjælpe organisationerne med at gøre en stor forskel for dem, der trænger mest.

Så let er det at hjælpe: Tryk på Velgørenhedsknappen, når du har nået det beløb, du vil donere. Derefter afleverer du resten af dine flasker og dåser og afslutter med et tryk på pantknappen, så får du en almindelig flaskebon på
resten af beløbet.

Godt 1.100 flaskeautomater i Coop har Velgørenhedsknappen.