Coop Analyse

I Coop Analyse har vi samlet viden om danskernes forbrug og holdninger til forbrug.

Analyse er en del af Coops Ansvarlighedsafdeling, og vi arbejder for at støtte udviklingen af det ansvarlige og bæredygtige forbrug. Det handler om økologi, fairtrade, MSC, FSC, nedbringelse af børnearbejde, sundhedstiltag og meget andet.

Ud over arbejdet i Coop løser Coop Analyse også opgaver for forskere, NGO’ere, medier og myndigheder.

Mad-o-meter

Coops Mad-O-Meter er Danmarks største mad-måling. Alt, hvad der sælges i butikkerne, er registeret via kasseapparatet, og en del af salget gennem brugen af medlemskortet. Men hvad sker der med det hakkede oksekød, når det kommer hjem i køkkenet? Hvem spiser det? Og hvad spiser de til? 

Hver uge spørger Coop Analyse godt 1000 tilfældigt udvalgte danskere om, hvad de spiste og drak i går. Siden januar 2009 er det blevet til en database, kaldet Coops Mad-O-Meter, med oplysninger om mere end en million måltider. Sammen med salgstallene giver det et helt unikt billede af danskernes forbrug.

Gå til Mad-o-meter