At arbejde i Coop

I Coop er vi sammen om bedre mad. Vi tror på, at det gode måltid er en kilde til et godt liv og til fællesskab mellem mennesker. Som ansat i Coop bliver du en del af en virksomhed med engagerede medarbejdere og medlemmer, der brænder for at ændre danske dagligvarehandel og udvikle den danske madkultur. Læs mere om vores madmanifest.

Samarbejde er så vigtigt for os, at vi har gjort til det vores navn: Coop, kommer fra cooperatio, som er sammensat af con og opera, der betyder samarbejde. Vi tror på, at vi sammen er mere end hver for sig, og at vi gennem forskellighed, tillid, engagement og begejstring i fællesskab kan skabe store forandringer i danskernes madvaner.

Coop er ejet af vores medlemmer. Det er helt unikt i forhold til andre danske detailvirksomheder. Danmarks første brugsforening åbnede i 1866 i Thisted. Vi er langt den ældste detailvirksomhed i landet. At arbejde i Coop er derfor både præget af historiens vingesus, vores aktive medlemmer (og medejere) og lysten til at forandre og skabe ny historie. I Coop bliver du en del af en virksomhed, der har sat præg på danmarkshistorien med f.eks. madpyramiden og danske designmøbler til rimelige priser og som gør en stor indsats for at kunderne kan vælge sundt og ansvarligt. Læs mere om Ansvarlighed og Coop Koncernen.

Vi har brug for medarbejdere, der er drevet af stærke idealer, har lyst til at forandre dansk dagligvarehandel og som tør gøre en forskel for vores kunder. Det kan du både gøre i butikkerne, på vores hovedkontor eller vores lager. Hvis du har mod på at være med på en spændende rejse, så se vores ledige stillinger her og se mere om karrieremulighederne i butik eller på hovedkontoret i Coop.