Medarbejder i Coop

I Coop er der plads til menneskers forskellighed, og brug for handelkraft og nytænkning i et marked præget af konkurrence.

Som medarbejder i Coop bliver du en del af Danmarks største dagligvarevirksomhed. Vores 37.000 ansatte i butikskæder, lagre og hovedkontor giver masser af mangfoldighed og dynamik. Mange af vores medarbejdere har startet deres karriere i en butik, og vi lægger vægt på faglig og personlig udvikling for alle fra elev til topchef.

Du bliver også del af en virksomhed med en spændende historie. Bag Coop-koncernen, som den ser ud i dag, ligger udviklingen af brugsforeningerne, andelsbevægelsen og danskernes forbrug: En historie om samarbejde og ansvar, om konkurrence og medejerskab. Du kan være med til at skrive det næste kapitel i den historie.

Vi har brug for medarbejdere, der kan tage fra i en hverdag præget af konkurrence og udvikling. Og vi har brug for medarbejdere, der vil tage ansvar og kan lide at gøre en indsats, der kan mærkes i folks hverdag.

Har du det, der skal til? Så hører vi gerne fra dig – søg på aktuelle job og elevpladser, tilmeld dig vores jobagent eller kontakt os uopfordret.

Velkommen i Coop!

Læs mere om fordele for medarbejdere

Læs mere om at gøre karriere i Coop

Søg på aktuelle job