2010-2012

Nyt fordelsprogram for medlemmer

I 2010 indførte FDB en ny model for andelskapital. Alle nye medlemmer betaler 200 kroner pr. person for at få andel i FDB (nu Coop). I 2010 introduceres også et nyt fordelsprogram for alle medlemmer under navnet CoopPlus.

Bruge opsparede point til at købe varer

CoopPlus giver medlemmerne mulighed for at optjene point, når de bruger deres Coop-kort. I november 2012 kunne alle medlemmer for første gang bruge deres opsparede PlusPoint til at købe varer i Kvickly, SuperBrugsen og Dagli’Brugsen. Fra 2013 opsparer medlemmerne også point, når de handler i Irma og fakta.

Flere grøntsager i Madpyramiden

Madpyramiden fra 1976 blev relanceret i 2011. De største ændringer er, at grøntsager er flyttet ned i bunden – dem skal vi have mere af. Ris og pasta er flyttet til midten – det skal vi have knap så meget af.


Mere end 1.700 input til Grøn idépris

Grøn idépris blev lanceret i 2011. Prisen gives til kunder og eksperter for deres bidrag til at omstille dagligvarehandlen med idérigdom og innovation. Prisen blev en stor succes og første år kom der over 1.700 ideer fra kunder over hele landet og 50 projektforslag fra virksomheder, eksperter og entreprenører.
Medlemskort CoopPlus