Nyheder

 • Kunder i fakta kan nu være flinke ved hjemløse på måde

  08. jun 2015

  De hjemløses organisation Hus Forbi har indgået en partneraftale med discountkæden Fakta, der har som mål at skaffe organisationen en million kr. i løbet af de kommende 12 måneder.

  Læs mere

 • Dagligvarebutik med dagligstue

  27. feb 2015

  Søndag den 1. marts åbnede Coops bud på fremtidens lokale butik. Som noget nyt får butikken en Dagli´Stue for kunderne, hvor de kan holde møder, bytte bøger og spise sammen.

  Læs mere

 • Coop stopper salg af sprøjtemidler

  22. mar 2014

  FN’s Verdens Vanddag fejres i år blandt andet ved, at Coop markerer stop for salg af sprøjtegift i sine butikker. I dag 22. marts er det Verdens Vanddag, hvor der er fokus på beskyttelse af den livsnødvendige ressource. Coop hjælper danskerne med at værne om grundvandet ved at standse alt salg af sprøjtemidler mod ukrudt. Vandsektorens brancheorganisation, DANVA og miljøministeren bakker op om initiativet.

  Læs mere

 • Ny administrerende direktør i Coop

  28. okt 2013

  Peter Høgsted er ansat som ny administrerende direktør i Coop. "Jeg er glad for at være tilbage i Danmark og til at skulle begynde i det job, som jeg altid har anset for at være det mest attraktive job i dansk detailhandel," siger Høgsted, som har stor erfaring med detailhandel fra bl.a. IKEA.

  Læs mere

Viser 1-4 af i alt 4 søgeresultater