Coop går sammen med Slowjuice Copenhagen

01. februar 2019

Som de første i Danmark tilbyder Coop.dk MAD direkte levering af juice og kure fra den lille, stærkt specialiserede producent, Slowjuice Copenhagen.

Med et unikt samarbejde med Slowjuice Copenhagen tilbyder Coop.dk MAD nu direkte levering af koldpressede sundhedskure og eksklusiv special juice.

Slowjuice Copenhagen er grundlagt af de to tidligere professionelle badmintonspiller Julie Houmann og Kristian Midtgaard, og har hidtil udelukkende selv stået for salget. Nu bliver det muligt at få det bredt ud, når Coop.dk MAD sælger det online.

Sortimentet består af seks forskellige kure til priser fra 399 til 1199 kr. En enkelt flaske Pære-Ingefær Boost sælges for 59 kr. for 0,32 liter.

”Det hele handler om at skabe go´ energi. Go´ energi til en selv, sin krop og omgivelserne omkring en,” forklarer Julie Houmann.

Kommerciel direktør for Coop.dk MAD, Morten Viktor, er glad for det eksklusive partnerskab:

”Vores kunder går meget op i sundhed og convenience. De har en travl hverdag og vil gerne have, at de daglige indkøb er nemme. Derfor synes vi det er et perfekt match mellem os og Slow juice Copenhagen.”

Slowjuice betyder at kværne juice langsomt - modsat centrifugering, der med høj fart slynger saften ud af frugter og grøntsager. Det er de 2 mest anvendte metoder til juicepresning i hjemmet og på mange juicebarer. Slowjuice Copenhagen koldpresser til gengæld slowjuicen og bevarer dermed flest mulige næringsstoffer. Formålet er at give kroppen et boost og alt er 100 procent naturlig, økologisk og friskpresset.

Alle varer er friskpresset dagen inden levering. Der vil i starten være begrænsede mængder.

Yderligere information: Kommerciel direktør Morten Viktor, 2040 2854

www.slowjuicecopenhagen.dk

https://mad.coop.dk/soeg#!?term=slow%20juice