Lokale varer får en hovedrolle

I Coop vil vi give dig lokale råvarer. Sådan lyder et af løfterne i vores madmanifest.


Danmark er et landbrugsland med en mangfoldighed af fantastiske fødevarer og spændende sæsoner. I Coop vil vi støtte dansk fødevareproduktion og tilbyde dig flere lokale varer.
Her kan du møde nogle af vores partnerskaber, som gør, at vi kan tilbyde dig flere lokale varer:

Thorupstrand Kystfiskerlaug

Med en vision om at skabe en unik mærkevare inden for frisk fisk, går Coop i partnerskab med Thorupstrand Kystfiskerlaug.

Søris

Den økologiske gård Søris og Coop har indgået et langsigtet strategisk samarbejde, der skal sikre kunderne i Storkøbenhavn nye lokale varer. Samarbejdet omfatter bl.a. salg af Søris økologisk frugt, grønt og mel, hvor især gulerødder og grovgrønt allerede i dag er populære hos kunderne

Sødam

Coop har indgået en partnerskabsaftale med Sødam Fjerkræ i Sønderjylland om salg og udvikling af henholdsvis økologiske og fritgående kyllinger.

Thise

Det økologiske mejeri Thise og deres knap 70 landmænd går i samarbejde med Coop om økologisk oksekød. I fremtiden vil kunderne i Coops butikker kunne købe oksekød fra Salling og omegn, økologisk og med høj dyrevelfærd.

Gourmet Bornholm

Gourmet Borholm er en sammenslutning af flere end 50 fødevareproducenter på øen. Aftalen indebærer, at de bornholmske producenter får mulighed for at få deres varer ind i Coops butikker over hele Danmark. Derudover betyder partneraftalen, at de bornholmske producenter i samarbejde med Coop vil udvikle nye varer de kommende år.

Coop vil gerne sætte flere lokale varer på hylderne. Vi leder efter danske fødevarer, der smager godt, som har en god lokal historie og adskiller sig fra de eksisterende varer. Hvis det passer på dig og dine varer, så kontakt Coops lokal vare chef på lokalevarer@coop.dk

Du kan læse mere om lokale varer i Coop her