Nye Varer

I 2015 lancerede vi over 500 nye varer, og i 2016 kommer der flere spændende nyheder på hylderne i Coops 1.200 butikker.

Nedenfor kan du se et udvalg. Siden vil løbende blive opdateret.

Smag forskellen pizza – 3 varianter

Med Smag Forskellen økologiske pizzaer har vi hentet lidt af Norditaliens velsmagende køkken hjem. Dejen hæver mindst et helt døgn og formes i hånden for at sikre en lækker tekstur, hvorefter pizzaen toppes med udvalgte råvarer. Derefter bliver pizzaen bagt i stenovn, som gør bunden ekstra sprød. Stenovnen opvarmes med ege- og bøgetræ, der tilfører et aromatisk pift til smagen.

Smag forskellen pizza kan findes i Kvickly, SuperBrugsen og fakta

Thise Økologisk Smyr

Med Thise økologisk Smyr har Coop lanceret en unik, smørbar nyskabelse til brødet. Smyr er en blanding af syrnet fløde, rapsolie og skyr. Produktet er smørbart direkte fra køleskabet med en frisk og let syrlig smag, som stammer fra skyren og den syrnede fløde. Kvalitet og smag er i top, og fedtindholdet er lavere end i smør.

Thise Økologisk smyr kan findes i Kvickly, SuperBrugsen og fakta
Thise Jysk Jerseymælk 0,5 %

Mælk er ikke bare mælk, og Jerseymælk fra køer af Jersey-racen har fra naturens hånd en mere fyldig smag end mælken fra sortbrogede og røde køer. Det skyldes blandt andet et større tørstofindhold, der resulterer i større smagsfylde. Jersey-skummetmælk smager derfor næsten som letmælk – samtidig med at den kun indeholder en tredjedel så meget fedt som i letmælken. 

Thise Jysk Jerseymælk 0,5 % kan findes i fakta