Friends

FRIENDS er Coops eget mærke til børn i alderen 0-10 år. Det er tøj, som børn trives i, fordi det er rart at have på. Og det er testet fra top til tå og fra yderst til inderst.

Testet fra top til tå. FRIENDS holder nøje øje med kemi og unødvendige krumspring. Her er hverken klor, pvc eller ftalater.

Du kan følge os på vores facebook-side, hvor du kan få inspiration og se det aktuelle tøj.

FRIENDS

FRIENDS

 

 

 

 

 

 

 


Mode med mening

Mode med mening

Mode til alt slags vejr og de rigtige priser. FRIENDS er tøj, som børn trives i, fordi det er rart at have på. FRIENDS er skabt med sans for kvalitet, detaljen og danske forhold. FRIENDS er Coops eget mærke til børn i alderen 0-7 år.

Her får du rigtig god kvalitet til de rigtige priser. Vores designer skaber sammenhæng mellem farver, temaer og mønstre i kollektionen – uge efter uge.

Alt kan kombineres efter vind og vejr, og alt passer sammen på kryds og tværs – også for kræsne øjne.

 


Perfekt pasform

Perfekt pasform

FRIENDS er pasform til at tumle i, materialer til at ånde i og fodtøj uden krumme tæer. FRIENDS handler om frihed til at bevæge sig. Tøj der er til at få af og på uden vrik og vrid. Og sko, der giver tæer frit løb, men støtter når de skal.

Prøv at få børn til at gå med noget, de ikke kan lide! Alt tøj fra FRIENDS bliver afprøvet på børn for at teste pasform og rørlighed. For os er det vigtigt, at tøjet er rart at have på i en aktiv hverdag fyldt med leg og sjov.

 


Tøj med god samvittighed

Tøj med god samvittighed

Vi stiller høje etiske krav til alle vores leverandører og den virkelighed, vi er fælles om. Det gælder fra ansvar for miljø til børnearbejde. Hvor det er muligt, foretrækker vi økologisk bomuld, og vi vil helst sælge tøj med EU's blomstermærke på.

FRIENDS holder nøje øje med kemi og unødvendige krumspring. Her er hverken klor, PVC eller ftalater, og ingen nikkel at være bange for. Vi tester fra yderst til inderst.

FRIENDS er mærket med EU’s miljømærke, Blomsten.

Læs om miljømærket Blomsten  

 


Testet fra top til tå

Testet fra top til tå

FRIENDS kvaliteten kommer vi ikke sovende til. Først stiller vi krav. Herefter stiller vi endnu flere krav. Til sidst tester vi, at produkterne lever op til de krav vi stillede. Og for at være helt sikre, så tjekker vi det lige en gang til. FRIENDS tester efter internationale standarder. Fra top til tå, og fra inderst til yderst. Hvis det mod forventning viser sig, at produkterne ikke overholder vores krav, foretages de nødvendige ændringer før tøjet kommer i butikkerne.

Et udpluk af vores krav til FRIENDS tøj

- Ingen nikkel i knapper, spænder og lynlåse
- Ingen brug af klor blegemidler
- Ingen PVC
- Ingen ftalater
- Skal kunne tåle vask ved min. 40 grader
- Skal bevare farverne vask efter vask
- Skal være slidstærke
- Må ikke krympe mere end 3 % i vask (få kvaliteter op til 6 %)

Se vores flotte testresultater for 2012 og 2013. For eksempel fik regntøjet en flot samlet karakter på 4,8 – særdeles god på en skala fra 1-5.

Bedst i test - Testfakta 2012 www.testfakta.se
Testvinder - Søndagsavisen 2012 www.sondagsavisen.dk
Topkarakter - ForbrugerLab 2012 www.forbrugerlab.dk 


Find den rigtige størrelse

Størrelsesguide

FRIENDS er til at vokse med. Der er tøj til de helt små og de lidt større:

Babytøj fra str. 0-86
Småbørnstøj fra str. 86-122

At finde den rette størrelse er ingen kunst – også selv om børnene er med på indkøb. Som udgangspunkt kan du regne med barnets højde, og lægger du et par centimeter til, er der også lidt at vokse i.

 

Find den rigtige størrelseFind den rigtige størrelse

 

 

 

 

 

 

 


Vaskeguide

Vask rigtigt

Hvis tøjet bliver vasket rigtigt, tåler det at blive brugt og vasket – og brugt og vasket igen og igen. Vi har lavet en lille guide, så du kan se, hvad de forskellige vaskesymboler betyder.

Klik her for at se guiden

 

 

 


Find forhandler

Find forhandler

FRIENDS forhandles i Kvicklys varehuse og i begrænset sortiment i udvalgte SuperBrugsen og i Coops webvarehus. Der er altid noget at komme efter. Du finder nyt tøj i butikkerne hver uge – og altid et stort udvalg af basisvarer.

Find din nærmeste Kvickly

Køb FRIENDS i Coops webshop


Du kan også følge FRIENDS på vores facebook-side, hvor du kan få inspiration og se det aktuelle tøj.